Evenementen

Gremio Unio is druk bezig met het organiseren van activiteiten voor zowel enkel onze leden als medestudenten. Zo heeft het muzikale evenement SLOK al twee keer plaatsgevonden. Dit is dé studentencantus op de markt in Den Bosch. In het jaar 2021-2022 zullen ook veel lustrumactiviteiten worden georganiseerd. Blijf op de hoogte!

SLOK 2022

Gremio Unio organiseert jaarlijks hét muzikale evenement SLOK op de markt in Den Bosch. Deze cantus is voor studenten uit heel Nederland! 

Naast dat SLOK een fantastisch feest is, zetten bezoekers zich voorafgaand in voor de maatschappij. Door het uitvoeren van maatschappelijke acties kunnen studenten korting ontvangen op hun tickets.

Zien we jou op 12 juni 2022 bij de derde editie van SLOK?

Lees meer over hier meer over SLOK! 

Carnaval

De stad ‘s-Hertogenbosch staat niet voor niets bekend als de “gezelligste stad van Nederland”. Eens per jaar tovert de gehele stad om in ons pronkjuweel: Oeteldonk

Traditiegetrouw start carnaval op D’n Elfde Van D’n Elfde. Dan kan iedereen alvast één dag genieten dit Bossche feest. In februari of maart kleurt vervolgens de hele stad rôôd-wit-geel en vieren we drie (of sommige zeven) dagen lang carnaval. 

Ook in onze Sociëteit ’t Swijnshooft vieren we dit groots!

Dies Natalis Gala

Tijdens het Dies Natalis Gala vieren we de verjaardag van onze vereniging. Dit jaar zal dit groots aangepakt worden omdat we tenslotte een lustrumjaar afsluiten!

De Dies Natalis Commissie (DNC) is bijna klaar met alle voorbereidingen en het belooft een bijzonder feest te worden. Inclusief gezamenlijk diner vooraf!


Slok Event

De enige echte studentecantus op de markt in Den Bosch voor studenten uit heel Nederland! 

Naast dat SLOK een fantastisch feest is, zetten bezoekers zich voorafgaand aan de cantus in voor de maatschappij. Hopelijk zien we jou ook op 3 oktober 2021 in de cantusbanken! Helaas heeft SLOK 2020 door het coronavirus niet kunnen plaatsvinden. Maar niet getreurd, op 3 oktober 2021 is SLOK weer terug!

Koop hieronder je kaartjes.