Evenementen

Vanuit k.s.v. Gremio Unio worden jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd. Dit gebeurt voor en door studenten. Deze activiteiten zijn voor zowel enkel onze leden als medestudenten. Zo worden diverse feesten georganiseerd in onze Sociëteit ‘T Swijnshooft. Daarnaast heeft het muzikale evenement SLOK al drie keer plaatsgevonden. Dit is dé studentencantus op de markt in Den Bosch. Blijf op de hoogte!

Carnaval

De stad ‘s-Hertogenbosch staat niet voor niets bekend als de “gezelligste stad van Nederland”. Eens per jaar tovert de gehele stad om in ons pronkjuweel: Oeteldonk! 

Traditiegetrouw start carnaval op D’n Elfde Van D’n Elfde. Dan kan iedereen alvast één dag genieten dit Bossche feest. In februari of maart kleurt vervolgens de hele stad rôôd-wit-geel en vieren we drie (of sommige zeven) dagen lang carnaval. 

Ook in onze Sociëteit ‘t Swijnshooft vieren we dit groots!

Dies Natalis Gala

Tijdens het Dies Natalis Gala vieren we de verjaardag van onze vereniging. Voor deze avond halen alle dames de jurken uit de kast en worden de strikjes van de mannen rechtgezet.

De Dies Natalis Commissie (DNC) is druk bezig met het organiseren van dit prachtige gala. Meer informatie volgt snel!

SLOK - "Studenten zingen 'n hoge noot"

De enige echte studentecantus op de markt in Den Bosch voor studenten uit heel Nederland! 

Naast dat SLOK een fantastisch evenement is, zetten bezoekers zich voorafgaand aan de cantus in voor de maatschappij. Hierdoor krijgen de grootste acties, de beste plekken tijdens het evenement. 

Wil jij nou ook deze geweldige cantus meemaken? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie!