Hoofdbestuur

Het Hoofdbestuur heeft de dagelijkse leiding over de vereniging. Het Hoofdbestuur wordt jaarlijks benoemd op de Algemene Jaar Vergadering. In deze Algemene Jaar Vergadering treedt het huidige bestuur af en vormt zich een nieuw bestuur. Het bestuur bestaat uit de volgende functies: Voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator Sociëteit en algemeen bestuurslid.

De voorzitter, penningmeester en secretaris zijn Dagelijks Bestuur. Dat wil zeggen dat zij een volledig jaar beschikbaar zijn voor de vereniging, hiervoor krijgen deze personen een vergoeding vanuit de HAS Hogeschool, dit omdat een dagelijks bestuurder een jaar langer over zijn studie doet dan zijn mede studiegenoten. De overige bestuursleden vervullen hun bestuursfunctie naast hun school. De normale taken van het zijn weergeven aan de zijkant.

Ter ondersteuning in de uitvoering van bovenstaande taken, heeft het Hoofdbestuur een kantoor in Hogeschool HAS Den Bosch, ruimte 3a-13. Dit kantoor wordt GU centraal genoemd en hier werken de bestuurders dagelijks voor de vereniging. Ook is deze ruimte toegankelijk voor leden om vragen te stellen of gewoon om even een praatje te maken.

Taken hoofdbestuur

Contactgegevens hoofdbestuur

Voorzitter

Isis Boer
+31 6 13052848

secretaris

Sanne Huurdeman
+31 6 57785023

Penningmeester

Fleur van Kempen
+31 6 20733140

Vicevoorzitter

Georgie Ligthart
+31 6 37011426

Coördinator Sociëteit

Corné van der Ploeg
+31 6 22610381