kC WEEK
27 t/m 31 AUGUSTUS 2024

Word Lid!

Beste aankomende student aan de HAS,

Jij staat aan het begin van jouw studententijd! Maak de beste beslissing
en sluit je aan bij dé studentenvereniging van Den Bosch; k.s.v. Gremio Unio.
De grootste en oudste studentenvereniging van Den Bosch!

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de kennismakingsweek (KC-week) zullen wij een volledig programma voor jullie verzorgen waarbij eten en slaapplek wordt verzorgd. Het weekend staat in het teken van kennismaken met je studie- en schoolgenoten. Daarnaast ga je kennismaken met onze prachtige vereniging, de HAS  en de gezellige studentenstad ’s-Hertogenbosch! Aan het einde van de KC-week krijg je de mogelijkheid lid te worden van onze vereniging.

Waarom zou ik lid worden van k.s.v. Gremio Unio?

Gremio Unio biedt je vele mogelijkheden. Je kiest zelf hoe je jouw studententijd inricht: er zijn talrijke commissies, jaarclubs en disputen waar jij onderdeel van kunt zijn! Door lid te worden bij k.s.v. Gremio Unio zal jij je tijdens je studententijd bij de HAS enorm gaan ontwikkelen. Binnen commissies krijg je de mogelijkheid te leren organiseren, boekhouden, vergaderen en leiding geven. Tijdens jouw tijd k.s.v. Gremio Unio maak je vrienden voor het leven! Zoals onze lijfspreuk zegt: ‘Nil Volentibus Arduum’, ‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’.

Heb je een vraag? Stuur een mail naar KC@gremio-unio.nl

Het KC week zal plaatsvinden van:
27 tot en met 31 augustus 2024

Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven!

DEZE LEDEN GINGEN JE VOOR!

VRAAG & ANTWOORD DE KC WEEK

Het weekend staat vol in het teken om jouw medestudenten te leren kennen. Zo zijn er activiteiten gepland om elkaar, de stad en het studentenleven beter te leren kennen. Daarnaast staat er elke avond een feestavond op de planning. 

Tijdens de week zorgen wij voor een slaapplek.

Indien je een allergie hebt, kun dit bij het inschrijfformulier worden doorgegeven. Zo kan er vooraf rekening worden gehouden met eventuele dieetwensen. Daarnaast zijn er gedurende de week voldoende EHBO’ers aanwezig die jou te allen tijde kunnen helpen.

De KC week vindt plaats vanaf dinsdagochtend tot zaterdagochtend en staat vol met aaneengesloten activiteiten. Het is niet mogelijk om later aan te sluiten omdat je hierdoor een deel van de kennismakingsactiviteiten mist. Daarnaast is het verplicht om tot zaterdag te blijven en krijg je aan het einde van de week de mogelijkheid je in te schrijven bij de studentenvereniging.

De KC week is een introductieweek voor alle eerstejaars én meerderejaars studenten aan de HAS Green Academy in ‘s-Hertogenbosch. Helaas zijn studenten van Fontys of Avans ‘s-Hertogenbosch niet welkom.

Indien je vergeten bent iets in te vullen of vermelden bij jouw inschrijving van KC, dan kun je dit doorgeven bij KC@gremio-unio.nl

tijd tot KC 2024!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden