Carnavalscommissie

Ben jij een iemand die wel houdt van een feestje en iets wil doen voor k.s.v. Gremio-Unio? Dan is de Carnavals Commissie zeker wat voor jou! De leden van de CC (Carnavals Commissie) zullen voor de kerstvakantie bijeen komen. Dit gebeurt meestal tijdens het avondeten of een borrel. Hier krijg je uitleg van de CC Contactpersoon vanuit het Hoofdbestuur. Vanaf dat moment wordt een taakverdeling gemaakt en meestal een vaste vergaderdag en tijd afgesproken. Tijdens deze eerste bijeenkomst wordt er een voorzitter, penningmeester en kluscoördinator verkozen. Vervolgens wordt de rest van de taken verdeeld. Vanaf dat moment blijf je iedere week vergaderen en is het de taak van de voorzitter dat iedereen zijn taken uitvoert.

Dan is het zo ver, een week voorafgaand aan carnaval in het mooie Oeteldonk begint de klusweek. Hier wordt de hele Sociëteit binnen één week verbouwd en hufterproof gemaakt. Wanneer dit gedaan is kan het feest echt beginnen! Samen met de Raad van 11 en de Prins of Prinses maak je van Carnaval een feest als nooit te voren. Je draagt je steentje bij aan de vereniging en er vallen ook nog eens mooi wat linturen te verdienen!

Heb je vragen of leuke ideeën, twijfel niet, en neem contact op met de Carnavals Commissie via onderstaand e-mail adres. 

cc@gremio-unio.nl