Studentenresidentie Krambambouli

Beste bezoeker!

Studentenresidentie Krambambouli, dit huis komt bij vele bekend in de oren. Dit is dan ook niet raar, Studentenresidentie Krambambouli is namelijk het mooiste, ruimste en gezelligste studentenhuis in ‘s Hertogenbosch en omstreken.

Zo’n status wordt natuurlijk niet bij twee pakken cornflakes verkregen, dit is door de jaren heen opgebouwd.
Waarom? hoor ik u al denken, nou lieve lezer dat komt doordat Studentenresidentie Krambambouli de ruimste kamers, de grootste woonkamer, beste droog-,was- en vaatmachines,de beste A-kwaliteit frituurpan, een ruime badkamer, een topkoffiezetapparaat, een flatscreen tv, een playstation 3, een chille hoekbank+ nog 2 banken, een verrukkelijke waterpijp en nog veel meer huisvest.

Maar zoals iemand met de beste schoenen en bezem hem nog geen topcurler maakt, maakt Studentenresidentie Krambambouli met dit hoogwaardig goed nog niet het meest hoogstaande en mooiste huis van ‘s Hertogenbosch en omstreken, nee, dat komt door de vijf Krambamboulianen die er huisvesten.

Studentenresidentie Krambambouli bied al vele jaren onderdak aan prominente, actieve en bekende leden van k.s.v. Gremio Unio. Met uiterste zorg wordt er al jaren geselecteerd naar leden die capabel zijn om in Studentenresidentie Krambambouli te mogen wonen. Het is dan ook een grote eer om je slaapplek Studentenresidentie Krambambouli te mogen noemen!

De vijf bewoners van schooljaar ’22/’23 zijn Lieke van Jaarsveld, Sieb Swager, Yassin Bentala, Job Olieman en Tessa Mouw.

Elk jaar wordt er zorgvuldig naar een nieuwe Krambambouliaan gezocht, laat jezelf dus zien als je van je studententijd de mooiste wilt maken met behulp van Studentenresidentie Krambambouli!

Met Krambambouliaanse groeten,

Studentenresidentie Krambambouli