Sportcommissie

Of je nu een atletisch wonder bent óf een bierbuik wil voorkomen, de Sportcommissie organiseert evenementen voor ieder wat wils binnen de vereniging. Zo is er een voetbal- en hockeyteam: FC GU en Golden Units. Hier wordt eerst fanatiek gespeeld en vervolgens een verdient biertje geconsumeerd. Bovendien tovert de Sportcommissie eens in de zoveel tijd de Sociëteit om naar een bruisend sportcafé. Daarnaast gaan wij als vereniging dit jaar voor het eerst meedoen aan de Batavierenrace, de grootste estafetteloop van de wereld! De Sportcommissie biedt een breed scala van activiteiten aan. 

Ben jij klaar om je sportieve grenzen te verleggen en onvergetelijke momenten te beleven? Dan is deze commissie wat voor jou! De Sportcommissie bestaat uit een gezellig, gedreven en avontuurlijk team. 

Vind jij het nu leuk om sportevenementen te organiseren voor de vereniging en heb je toffe ideeën over sportactiviteiten? Stuur dan een mail naar sportcie@gremio-unio.nl of spreek een huidig lid van de Sportcommissie aan voor meer informatie.