Kascontrolecommissie

De Kascontrolecommissie is de ideale plek om de werking van GU te ontdekken. Wie interesseert geld nou niet? Waarschijnlijk ga jij na je hbo-studie aardig wat verdienen. Hoe ga je om met al dit geld? Binnen de Kas-cie kom je dit allemaal te leren.

Binnen GU is er een groot aantal geldstromen aanwezig, deze moeten allemaal in de gaten gehouden en gecontroleerd worden. Tijdens een ALV kun jij garanderen dat elk commissie zijn geldzaken op orde heeft en er geen fraude is gepleegd en hier mag je best trots op zijn!

Vanwege de brede rol binnen GU kom je met elke commissie in aanraking wat het extra leuk maakt. Vanwege de grote financiële kennis die de Kas-cie bevat hebben we ook een adviserende functie richting de commissies en het Hoofdbestuur. Waar ga je wel of geen geld aan uitgeven? Wat is verantwoord?

Naast al dit serieuze werk is er natuurlijk ook nog tijd om gezellig met elkaar een tap avond te organiseren of om een biertje te pakken in de soos. Denk jij dat je het in je hebt kascontroleur te worden? Stuur een berichtje en laat het weten!

Contact: kascie@gremio-unio.nl