Damesdispuut Feminae Vitae

Op 20 januari 2004 besloten 10 vriendinnen dat het tijd werd voor een dispuut bij Gremio Unio waar zij zich thuis zouden voelen. Zo gezegd, zo gedaan!

Verschillende theorieën doen de ronde over hoe en waarom de naam Feminae Vitae is ontstaan, wat vrij vertaald ‘Vrouwen van het leven’ betekend. Eigenlijk is het heel simpel, wij proberen van het leven een groot feest te maken. Onze lijfspreuk is dan ook: Vita magnum festum est, tu invitum es. Onze dispuutskleuren zijn oranje/zwart en zullen niet onopgemerkt blijven in de Sociëteit.

Feminae Vitae is een hecht dispuut met momenteel 12 zittende leden en vele oud-leden. We ondernemen veel leuke activiteiten, eten vaak samen, gaan samen uit en zijn op donderdag natuurlijk altijd flink aan het borrelen in de Lalalaa en de Sociëteit. Wij zijn altijd in voor een feestje! Ons dispuut wordt gekenmerkt door diversiteit, een “standaard’’ Feminae vrouw bestaat namelijk niet! Onze leden zijn creatief, ambitieus en reislustig. Zo zijn er altijd wel meiden op buitenlandstage en zijn vrijwel al onze meiden actief in commissies en besturen zowel binnen als buiten Gremio Unio.

Mocht je meer willen weten over wie wij zijn, dan kan er altijd even een kijkje genomen worden op onze website: www.feminaevitae.nl. Voor contact met iemand uit het bestuur kan contact opgenomen worden met: damesdispuutfeminaevitae@gmail.com.