Feestcommissie

De Feestcommissie, oftewel de Feest-cie! Ieder blok zorgt deze commissie ervoor dat er een groot feest georganiseerd wordt in onze prachtige Sociëteit ‘t Swijnshooft. Ieder blok vindt dit feest plaats op de donderdag in week 10 nadat de tentamenweek heeft plaatsgevonden. Dit feest is voor zowel leden als externen van de HAS Green Academy.

De commissie bestaat in totaal uit 12 leden, die maar al te graag feesten organiseren. De commissie vergadert 2 maal per blok. Per feest wordt een nieuw thema aangekondigd. Diverse thema’s waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld; Schuimparty; Sense City, waarbij al je zintuigen werden geprikkeld; Glow in the Dark, Blacklights en felle kleuren in de Sociëteit ; We Love the 90’s; Rock ‘n Silence, waarbij gebruik werd gemaakt van koptelefoons met meerdere muziek kanalen; ballenbakfeest, waarbij de hele Soos gevuld werd met ballenbakballen.

Er zullen in de toekomst alleen nog maar leuke fuifjes worden georganiseerd! Dus mocht je interesse hebben in de feest-cie, stuur dan vooral een mailtje naar feestcie@gremio-unio.nl.

Hopelijk zien tot op het volgende feest!!