Excursie commissie

Welkom bij de Excursie commissie (afgekort de Excur-cie). Zoals de naam al zegt zijn wij toegewijd aan het organiseren van uitjes en excursies die een educatief karakter hebben. We streven er naar om elk verenigingsjaar verschillende sectoren te bezoeken. Zo kan jij als lid zijnde bedrijven bezoeken in een andere sector dan je zelf studeert wat je kan helpen bij het vormen van toekomstige carrièrekeuzes.

Waarom zou je deelnemen aan onze excursies? Nou, laten we beginnen met het feit dat ze ontzettend leuk zijn! Of we nu bedrijven bezoeken, naar beurzen gaan of andere interessante locaties verkennen, onze excursies beloven altijd een mix van plezier, avontuur en nieuwe ontdekkingen. Zo hebben we al een microbrouwerij, een patatzaak, vertical-farming en een destilleerderij bezocht. Het is een geweldige manier om te ontspannen en even weg te zijn van je studieboeken, terwijl je tegelijkertijd nieuwe vrienden maakt en je banden versterkt binnen de vereniging.

Daarnaast dienen onze excursies als een ideale gelegenheid om contact te leggen met potentiële stages en sponsors. Door direct in contact te komen met professionals en bedrijfsvertegenwoordigers, kun je je netwerk uitbreiden en waardevolle connecties maken die je kunnen helpen bij het veiligstellen van stages, toekomstige banen of zelfs sponsordeals voor de vereniging.

Kortom, de Excur-cie is niet alleen een plek voor leuke uitjes, maar ook een bron van waardevolle ervaringen, kennis en netwerkmogelijkheden. Dus sluit je bij ons aan en laten we samen op ontdekkingsreis gaan, zowel op persoonlijk als professioneel vlak! 

Ga jij ook mee de volgende excursie? 

Heb je vragen of leuke ideeën? Stuur gerust een berichtje naar excursie@gremio-unio.n