Damesdispuut Dionysis

‘Amore, more, ore, re nascantur amicitae’, ook wel uit liefde, gewoonte, mondeling verkeer en daden ontstaan vriendschappen. Onze lijfspreuk beschrijft waar Damesdispuut Dionysis in 2015 begon. De naam is een samenspel van de Griekse god Dionysos en de Egyptisch godin Isis. Dionysos staat voor de druiven, wijn muziek en poëzie. Isis staat voor vruchtbaarheid, het moederschap en de liefde en is oprichter van de landbouw in Egypte.

Wij zijn een gezellige en hechte vriendinnengroep die wekelijks samen eet, menig avond in Sociëteit ‘t Swijnshooft spendeert, regelmatig gezellige weekendjes heeft en met plezier actief is binnen de commissies van k.s.v. Gremio Unio. Ook zijn wij elke donderdag te vinden in borrelcafé Jij&Ik. Op deze gezellige plek midden in de stad komen wij wekelijks samen om bij te kletsen onder het genot van een glas wijn. Het barpersoneel kent onze muzieksmaak, waardoor we heerlijk kunnen dansen in de Jij&ik. 

Dionysis bestaat uit gedreven en ondernemende dames die gepassioneerd zijn voor het verfijnde. Dit uit zich onder andere in onze zorgzaamheid voor elkaar. Wij hebben een gezamenlijke liefde voor eten en zijn enthousiast, zachtaardig en eigenwijs van karakter.

Wij vergroten het draagvlak van de vereniging en vormen een meerwaarde voor k.s.v. Gremio Unio door middel van actieve deelname in het Hoofdbestuur en verschillende commissies. Daarnaast organiseren wij jaarlijks spetterende activiteiten en feesten om het studentenleven optimaal te kunnen benutten en beleven! Meer informatie over Dionysis kan je vinden op onze website of op onze social. http://www.dionysis.nl

Of neem contact op via damesdispuutdionysis@gmail.com