Waarom GU?

Gremio Unio biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je sociale vaardigheden te verbeteren. Dit door het bijwonen van een vergadering, lid worden van een commissie, aansluiten bij een subvereniging of het organiseren van een evenement. 

Haal alles uit je studententijd!

Gremio Unio biedt je vele mogelijkheden. Je kiest zelf hoe je jouw studententijd inricht: er zijn talrijke commissies, jaarclubs, disputen en genootschappen, waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken! Zoals onze lijfspreuk zegt: ‘Nil Volentibus Arduum’, niets is onmogelijk voor hen die willen.

Ontdek je nieuwe stad

Vele leden kenden nog niemand voordat zij naar Den Bosch kwamen, maar wij zorgen ervoor dat jij je erg snel op je plek voelt in je nieuwe stad en bij de vereniging! Ga op kamers, sluit aan bij een commissie en drink gezellig een biertje in de Sociëteit. Of kom gezellig in je tussenuren lang in het bestuurskantoor op de Hogeschool om gezellig praatje te houden met het bestuur en de leden die daar aanwezig zijn. 

maak vrienden voor het leven!

Bij Gremio Unio bouw je vriendschappen op voor het leven. Met wie je een onvergetelijke studententijd tegenmoet gaat. Je leert onwijs veel mensen kennen binnen en buiten de vereniging die je altijd zullen bijblijven!