Ontdek Den Bosch!

een bruisende stad met een bourgondisch karakter
’s-Hertogenbosch of beter bekend als Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en staat bekend om zijn Bourgondische gezelligheid. Dit is o.a. te danken aan de Sint Janskathedraal, het lekkere eten, de leuke terrassen en de vele cafés en kroegen.

De korte putstraat

In dit smalle straatje van Den Bosch zitten de echte levensgenieters met vrienden op het terras. Genietende van een koud biertje of wijntje met een heerlijk borrelhapje.

plein 79

De markt is een bruisend punt in de stad, waar naast vele cafés en kroegen de 14e eeuwse kelder ‘plein 79′ te vinden is. Waar de lekkerste hitjes door verschillende dj’s worden gedraaid. 

oeteldonk

Carnaval in Den Bosch oftewel Oeteldonk! Een prachtig moment in het jaar waar vele Bosschenaren en GU’ers naartoe leven. Den Bosch wordt dan geheel omgetoverd in Oeteldonkse sfeer. Heel de stad is te herkennen aan haar rood, wit en gele kleuren en men loopt in de mooiste kielen rond. 

de parade

De parade is een plek waar Gremio Unio al vele mooie evenementen heeft georganiseerd. Denk aan het jubileum event Jheronimus Cross. Daarnaast zijn er vele restaurants en kroegen waar je naast een heerlijk biertje gezellig kan dansen met je vrienden. Maar niet te vergeten de Sint-Janskathedraal.