hER-INTRODUCTIE WEEKEND
21 t/m 23 OKTOBER 2022

Word Lid!

Beste eerstejaars student aan de hAS hogeschool

Je staat aan het begin van jouw studententijd! Maak de beste beslissing
en sluit je aan bij dé studentenvereniging van Den Bosch; k.s.v. Gremio Unio.
De grootste en oudste studentenvereniging van Den Bosch!

Tijdens het her-introductieweekend (HKC-weekend) zullen wij een volledig programma voor jullie verzorgen waarbij eten en slaapplek wordt verzorgd. Het weekend staat in het teken van kennismaken met je studie- en schoolgenoten. Daarnaast ga je kennismaken met onze prachtige vereniging, de HAS Hogeschool en de gezellige studentenstad ’s-Hertogenbosch!

Aan het einde van het weekend krijg je de mogelijkheid lid te worden van onze vereniging. Wij bieden jou als studentenvereniging vele voordelen binnen jouw studentenleven in ’s-Hertogenbosch. Zo levert het je naast je studie gezelligheid, ontspanning, zelfontplooiing en hechte vriendschappen op en bouw je aan een groot netwerk

Heb je een vraag? Stuur een mail naar hoofdbestuur@gremio-unio.nl

Wil jij lid worden bij de grootste en leukste studentenvereniging van Den Bosch? Klik dan op onderstaande button om je in te schrijven!

Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven!

tijd tot het HKC-weekend!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Haal alles uit je studententijd!

Gremio Unio biedt je vele mogelijkheden. Je kiest zelf hoe je jouw studententijd inricht: er zijn talrijke commissies, jaarclubs en disputen waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken! Door lid te worden bij k.s.v. Gremio Unio zal jij je tijdens je studententijd bij de HAS Hogeschool enorm gaan ontwikkelen. Binnen commissies krijg je de mogelijkheid te leren organiseren, boekhouden, vergaderen en leiding geven. Tijdens jouw tijd bij k.s.v. Gremio Unio maak je vrienden voor het leven! Zoals onze lijfspreuk zegt: ‘Nil Volentibus Arduum’, ‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’.

Wat heeft k.s.v gREMIO UNIO JOU TE BIEDEN?

Eigen Sociëteit

Elke dinsdag, woensdag én donderdag borrelavond in onze eigen Sociëteit met bier voor maar 1,20 euro! Ontmoet nieuwe mensen, bereid je netwerk uit en GENIET van het studentenleven.

Activiteiten

Door onze 15 commissies en werkgroepen worden er regelmatig gave activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan feesten, excursies en de mooiste gala’s & evenementen!

CV opbouwen

Bij onze commissies kan je ervaring op doen, jezelf ontwikkelen en linturen verdienen. Je ontwikkelt vaardigheden die goed staan op jouw CV.